Putovanja između Australije i Novog Zelanda bez karantina, posle više od godinu dana

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Apr.2021, 08:38

Putovanja između Australije i Novog Zelanda bez karantina, posle više od godinu dana

Putovanja iz Australije za Novi Zeland od danas su moguća bez karantina, posle više od godinu dana zabrane zbog pandemije korona virusa. Ukidanje ograničenja je olakšanje za porodice koje su dugo bile razdvojene zbog pandemije korona virusa kao i za turistički sektor. Za danas 19. april je više hiljada putnika rezervisalo letove između Australije i Novog Zelanda. Obe zemlje uspešno su zaustavile širenje virusa. Premijerka Novog Zelanda Džasinda Arden rekla je da zdravstveni zvaničnici...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Posle više od godinu dana, iz Australije se može u Novi Zeland bez karantina

Izvor: N1 televizija, 19.Apr.2021

Putovanja iz Australija za Novi Zeland od danas su moguća bez karantina, posle više od godinu dana zabrane zbog pandemije koronavirusa.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.