Protesti u Španiji zbog mera protiv korona virusa: Desničari u koloni vozila traže ostavke Vlade (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2020, 16:30

Protesti u Španiji zbog mera protiv korona virusa: Desničari u koloni vozila traže ostavke Vlade (FOTO)

Širom Španije održani su protesti u automobilima u organizaciji krajnje desne parije Voks, na kojima su građani pozvali premijera Pedra Sančesa i njegovog zamenika Pabla Iglesijasa da podnesu ostavke Širom Španije održani su protesti u automobilima u organizaciji krajnje desne parije Voks, na kojima su građani pozvali premijera Pedra Sančesa i njegovog zamenika Pabla Iglesijasa da podnesu ostavke zbog načina na koji su upravljali krizom izazvanom korona virusa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Hiljade automobila iz kojih su svirale sirene i vijorile se španske zastave provezle su se danas kroz Madrid i druge gradove, navodi Rojters.Treća po veličini partija u španskom parlamentu, koja zahteva da se vladajuća koalicija predvođena socijalistima povucite sa vlasti, pozvala je ljude da na ulice izađu u automobilima, kako bi ograničili mogućnost širenja infekcije, prenosi Gardijan.Voks optužuje premijera Sančesa za "drakonski" odgovor na epidemiju korona virusa, u kojoj je u Španiji preminulo više od 28.600 ljudi, a zaraženo je više od 234.000.AP PhotoTa stranka navodi da su mere vlade rezultirale "nezaposlenošću i bedom". AP Photo
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Španski desničari u protestnoj vožnji zbog odgovora vlade na pandemiju

Izvor: Danas, 23.Maj.2020

Nekoliko hiljada pristalica krajnje desne španske stranke Voks protestovalo je danas vozeći automobile i motore u centru Madrida i drugih gradova zbog načina na koji se vlada levice bori protiv pandemije korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.