Promena plana: Penzioneri u nabavku umesto u nedelju, mogu otići u subotu ujutru

Izvor: Luftika.rs, 03.Apr.2020, 16:31

Promena plana: Penzioneri u nabavku umesto u nedelju, mogu otići u subotu ujutru

Građani stariji od 65 godina, moći će da kupe namirnice u prodavnicama u subotu, umesto u nedelju što je do sada bio slučaj. Prodavnice će za njih biti otvorene u subotu od četiri do sedam časova, navodi se u saopštenju Kriznog štaba za suzbijanje bolesti Covid19.
Oni će zbog kupovine namirnica moći da napuste svoje domove od tri do osam časova ujutru, dodaje Krizni štab, koji je danas definisao funkcionisanje za predstojeći vikend zbog izmene zabrane kretanja.
Vlasnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kućnih ljubimaca mogu od sada izvoditi svoje kućne ljubimce svakoga dana u periodu između 23 časa i jedan čas posle ponoći, i u nedelju od osam do 10 časova ujutru.
Kućnog ljubimca može izvesti samo jedna osoba, u trajanju od 20 minuta ne dalje od 200 metara od adrese prijavljenog prebivališta, dodaje se.
Krizni štab je odlučio da na sahranama u Srbiji, u periodu trajanja vanrednog stanja, može biti najviše deset osoba koje moraju poštovati međusobnu razdaljinu od dva metra.
Vlada Srbije izmenila je meru ograničenja kretanja pa je  vikendom kretanje zabranjeno od subote u 13 sati do ponedeljka u pet časova ujutru.
Izvor: Beta, Insajder
Najnovije mere: Šta smete, a šta nikako ne smete raditi za vreme vanrednog stanja?

Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovid-19: Vesti iz Kragujevca, 3. 4. 2020.

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 03.Apr.2020

Stariji sugradjani umesto u nedelju mogu sutra u kupovinu .Uskladu sa odlukom o izmeni zabrane kretanja tokom vikenda, gradjani stariji od 65 godina, umesto u nedelju, u nabavku mogu da odu sutra, u subotu od 4 do 7 casova. Oni ce zbog kupovine namirnica moci da napuste svoje domove od 3 do 8 casova..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.