Produženo radno vreme kovid ambulante u Žitkovcu

Izvor: Aleksinac.net, 06.Mar.2021, 11:25

Produženo radno vreme kovid ambulante u Žitkovcu

Zbog sve teže situacije sa koronavirusom produženo je radno vreme kovid ambulante u Žitkovcu.

Ambulanta je do sada radila od 9 do 17 sati, i radila su čak četiri lekara istovremeno, ali se pokazalo da to više nije dovoljno, jer broj prvih pregleda i novozaraženih raste neverovatnom brzinom!

Zato od juče kovid ambulanta radi od 7 do 20 sati radnim danima (4 lekara pre podne i 3 posle podne), a neradnim danima od 8 do 18 sati.

Još jednom apelujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << na građane da je krajnje vreme da shvate da je situacija opet VEOMA OZBILjNA, da se korona nekontrolisano širi i da raste broj zaraženih, te da je NUŽNO poštovati mere zaštite I MAKSIMALNO SE UZDRŽAVATI OD KONTAKATA BILO KOJE VRSTE. Smanjite kretanje samo na neophodno, i komunicirajte sa što manje ljudi, a i to uz strogo poštovanje mera!

U suprotnom, biće problema neslućenih razmera!
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.