Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2020, 13:24

Pročitajte mjere Vlade Republike Srpske za podršku privredi

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske, odnosno Republički štab za vanredne situacije, od prve pojave virusa korona, pored brige za zdravlje stanovništva, koje je privi prioritet u ovoj situaciji, posebnu brigu je posvetila analizi stanja u privredi, s akcentom na one djelatnosti koje su direktno ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OČUVANJE RADNIH MESTA U VREME EPIDEMIJE U aprilu bruto plata za više od 68.000 radnika

Izvor: Blic, 08.Apr.2020

Republički štab za vanredne situacije i Vlada RS će svakodnevno nastaviti da analiziraju stanje u privredi, te donose mere koje će pomoći očuvanju svakog radnog mesta i svakog privrednog subjekta u Republici Srpskoj, kojima je zbog korona virusa ugroženo radno mesto, odnosno poslovanje.

Nastavak na Blic...

Nikodijević: Tokom vikenda sve PRODAVNICE BIĆE ZATVORENE

Izvor: Blic, 09.Apr.2020, 11:26

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević najavio je jutros zasedanje Gradskog štaba za vanredne situacije, kako bi se nove mere Vlade Republike Srbije u suzbijanju korona virusa uskladile sa funkcionisanjem građana u prestonici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.