Izvor: Luftika.rs, 30.Mar.2023, 18:54

‘Princ Rima’ otvorio dušu: Korona mi je odnela oca, a onda sam otkrio da me žena vara

Slavni fudbalski reprezentativac Italije i svojevrsna legenda Rima, Frančesko Toti, otkrio je neke potresne detalje iz svog privatnog života.
Bivši svetski šampion sa Italijom i ‘doživotni’ igrač Rome bio je u braku 17 godina sa Ilari Blazi i tek nedavno je otkrio kako je došlo do razvoda i koji su bili razlozi za to.
– Zbog koronavirusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Proverio sam njen mobilni telefon, što inače nisam radio do tad, i pronašao poruke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Nisam mogao više da spavam, ništa nije bilo isto – ispovedio se Italijan.
Sa bivšom suprugom ima troje dece, Kristijana, Izabel i Šanel. Blazi je u međuvremenu počela da se zabavlja sa nemačkim preduzetnikom Bastijanom Milerom.
– Moje supruge, kada mi je najviše bila potrebna, nije bilo. Do mene su dolazile glasine ‘Čuj, Ilari ima drugog’. U stvarnosti je bilo više od jednog. Nikad to nismo jedno drugom uradili za 20 godina, a onda su počela da mi stižu upozorenja od raznih ljudi kojima verujem. Jednom sam pogledao njen mobilni i video poruku posrednika između Ilari i treće osobe. Pisalo je ‘Vidimo se u hotelu’ – pojasnio je Toti.
Nakon toga je uplovio u ljubavnu vezu sa Naomi Boki, a pojasnio je da bivšu ženu nikada nije prevario.
– Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Sad ću da vam dokažem. Činjenica je da sam upao u depresiju… Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz toga sam izašao zahvaljujući Naomi.
Toti je jedan od najvećih fudbalera svih vremena u Italiji. Sa „Azurima“ je postao prvak sveta 2006. godine, a celu karijeru od 1993. do 2017. godine je proveo u Romi sa kojom je bio i prvak Serije A.
Izvor: Nova
Zvezda 90-ih bila slaba na fudbalere, a i oni na nju: „Sa Mihajlovićem je bilo slatko“

Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Fudbal

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.