Prijava za 3.000 dinara još danas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2021, 14:20

Prijava za 3.000 dinara još danas

Ministar finansija Srbije Siniša Mali objavio je danas na svom instagram nalogu podsećanje da je poslednji dan prijave za jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 3.000 dinara, ukoliko su građani vakcinisani makar jednom dozom vakcine protiv korona virusa do 31. maja.

Prijave su moguće na portalu Uprave za trezor, a isplate počinju već sutra 16. juna, najpre za penzionere, napisao je Mali.

Od 17. juna sledi isplata za sve druge građane, dodao je.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas po 3.000 na račune više od milion penzionera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021, 07:01

Podrška od po 3.000 dinara danas će biti isplaćena na račune nešto više od milion vakcinisanih penzionera, sutra će taj novac dobiti pola miliona prijavljenih građana, a do kraja nedelje biće isplaćeni svi koji su se prijavili, izjavio je Tanjugu ministar finansija Siniša Mali...Ministar je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.