Preminuo vladika Atanasije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021, 21:01

Preminuo vladika Atanasije

Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački Atanasije preminuo je nakon teške borbe sa korona virusom, objavila je Eparhija zahumsko-hercegovačka i primorska na svoj internet stranici.

Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i primorski Atanasije primljen je na lečenje u bolnicu u Trebinju u drugoj polovini februara nakon što je utvrđeno da je pozitivan na testu na korona virus.

Stanje mu se pogoršalo pre dva dana kada je priključen na respirator. Imao je upalu oba plućna krila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MOMENAT KADA JE VLADIKA ATANASIJE UŠAO U DISKOTEKU: Retka fotografija koja se još uvek pamti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 14:34

Fotografije su objavljene na stranici "Episkop Andrej" uz posebnu poruku..Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački Atanasije preminuo je juče posle teške borbe sa korona virusom, a sada su na društvenoj mreži Fejsbuk objavljene njegove fotografije kada je bio u poseti jednoj diskoteci u Beogradu.....-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.