Preminuo lekar iz Niša od posledica korona virusa

Izvor: B92, 21.Jul.2020, 23:49

Preminuo lekar iz Niša od posledica korona virusa

Slavko Popović, specijalista radiologije iz Niša, preminuo je danas od posledica zaraze korona virusom.

Popovic je bio zaposlen u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici i razboleo se pre nešto više od nedelju dana, prenosi "Alo".

"Kolega Popović je prošlog ponedeljka uzeo bolovanje, nismo pretpostavljali da je tako ozbiljno bolestan. Ova užasna vest koja je danas stigla, strašno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas je sve pogodila. U našoj ustanovi radio je kao radiolog duže od 10 godina, a prethodno je bio zaposlen u Medicini rada", kaže Milan Stanojković, direktor Specijalne psihijatrijske bolnice.

Ovim povodom oglasio se i Sindikat lekara i farmaceuta Srbije.

"Neka mu je večna slava i pokoj duši. Molimo sve lekare u Srbiji da u cetvrtak, 22. jula, u 10 sati, minutom ćutanja odaju počast i ovom našem preminulom kolegi", navedeno je u njihovom saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo lekar iz Niša od posledica koronavirusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2020, 00:26

Slavko Popović, specijalista radiologije iz Niša, preminuo je danas od posledica zaraze korona virusom...Popović je bio zaposlen u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici i razboleo se pre nešto više od nedelju dana, prenosi "Alo"..."Kolega Popović je prošlog ponedeljka uzeo bolovanje,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.