Preminula studenktinja treće godine Filozofskog fakulteta, bila zaražena korona virusom

Izvor: 011vodič.com, 27.Nov.2020, 13:22

Preminula studenktinja treće godine Filozofskog fakulteta, bila zaražena korona virusom

Parlament Univerziteta u Sarajevu objavio je da je preminula dvadesetjednogodišnja studentkinja Filozofskog fakulteta, koja je bila zaražena korona virusom. Studentski parlament je na zvaničnoj Fejsbuk stranici objavio da je preminula studentkinja bila treća godina Filozofskog fakulteta.
Identitet koleginice nisu objavili, jer, kako su obrazložili, za to nemaju dozvolu, piše Srna.
Ukazali su na važnost pridržavanja preventivnih mera, s obzirom da je sve više zaraženih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i da je među njima sve više mladih koji imaju teža stanja
Apelovali su da svi fakulteti i akademije posebno vode računa o epidemiološkim merama kako bi mogućnost zaraze studenata i profesora sveli na minimum.
Blic

The post Preminula studenktinja treće godine Filozofskog fakulteta, bila zaražena korona virusom appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.