Preminula 2 pacijenta u vranjskoj kovid bolnici, u Srbiji 1.497 novozaraženih

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2021, 17:13

Preminula 2 pacijenta u vranjskoj kovid bolnici, u Srbiji 1.497 novozaraženih

Još šestoro ljudi u Srbiji umrlo je u poslednja 24 sata od posledica virusa korona, od toga dvoje u vranjskoj kovid bolnici. Prema podacima Ministarstva zdravlja, u svim kovid bolnicama u zemlji trenutno se od kovida leči 894 ljudi, dok je u kovid objektima u Nišu i Vranju smešteno 26 pacijenata.

U Univerzitetskom kliničkom centru hospitalizovano je 7 pacijenata, od toga 2 pozitivna na kovid, a u vranjskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kovid bolnici se leči 19 kovid pozitivnih.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Vranje, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom kovid 19 su preminula - saopštavaju iz KC Niš.

Na lečenju u kruševačkoj kovid bolnici nalazi se 130 pacijenata, a 4 su na respiratorima i nalaze se u teškom opštem stanju.

I u kruševačkoj kovid bolnici su u poslednja 24 sata preminula 2 pacijenta sa potvrđenim kovidom, navode iz KC Niš.

U Srbiji je od juče do danas na kovid testirano 12.818 ljudi, od toga 1.497 kovid pozitivnih.

Na respiratorima je 30 ljudi.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Raste broj pregledanih i obolelih u Zlatiborskom okrugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2021, 10:25

U užičkim bolnicama je 78 obolelih od kovida, a na respiratoru se nalazi jedna osoba, saopštio je danas Zdravstveni centar Užice...U poslednja 24 sata u bolnicama Zlatiborskog okruga pregledano je 695 ljudi, što je za 40 više u odnosu na prethodni dan, a ostvareno je i 14 prijema i 11 otpusta...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.