Predsednik dao odgovor voditeljki RTS-a koji će se dugo prepričavati

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 23:06

Predsednik dao odgovor voditeljki RTS-a koji će se dugo prepričavati

Vučić je na pitanje kakvog je zdravlja rekao da će javnost biti pravovremeno obaveštena o svemu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na RTS-u je u svom maniru odgovorio na kritike određenog dela javnosti, ali i novinarke koja mu je postavljala pitanja.

- Veliki broj vaših saradnika oboleo je od korona virusa. Kako ste vi? Jeste li dobro? Jeste li se testirali? Pretpostavljam da oni koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pored vas, kao ja večeras, nisu u opasnosti - rekla je voditeljka, na šta je predsednik ironično odgovorio:

- U velikoj ste opasnosti!

Vučić je istakao da nikada nije krio od javnosti da ima određene zdravstvene probleme sa srcem i krvnim sudovima.

- Borimo se sa gomilom laži onih koji bi voleli da me sklone. Znam ja šta bi oni voleli. Javnost će biti obaveštena o svemu, i da li sam testiran ili ne, sve će znati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.