Predsednik Filipina upozorio: Ako neko ne bude poštovao mere, ustrelite ga

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2020, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Filipina upozorio: "Ako neko ne bude poštovao mere, ustrelite ga"

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte u sredu je upozorio da će narediti policiji i vojsci da ubiju svakoga "ko stvara nevolje" zbog jednomesečnog karantina Filipinski predsednik Rodrigo Duterte u sredu je upozorio da će narediti policiji i vojsci da ubiju svakoga "ko stvara nevolje" zbog jednomesečnog karantina kojim se u zemlji pokušava zaustaviti korona virus.- Neka ovo svima bude upozorenje - slušajte vladu u ovo vreme jer je ključno da imamo red. I nemojte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nauditi zdravstvenim radnicima, lekarima, jer je to ozbiljan zločin - rekao je sinoć u obraćanju naciji te je naredio vojsci i policiji "ako iko bude stvarao nevolje, a vaši životi su ugroženi, ustrelite ih". Duterte je izdao upozorenje svim stanovnicima slamova u Manili koji su protestovali, jer nisu primili nikakve pakete hrane i drugih zaliha otkad je pre dve sedmice počeo karantin.Snage sigurnosti i policija upozorili su stanovnike da se vrate svojim domovima, no oni su odbili, piše u izveštaju policije koja je razbila proteste i uhapsila 20 ljudi. Rodrigo Duterte, foto APNa Filipinima je dosad od korona virusa umrlo 96 ljudi, a zaraženo je 2.311.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUTERTE NAREDIO POLICIJI: Ubijte svakoga ko ne bude poštovao karantin!

Izvor: Kurir, 01.Apr.2020

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte je upozorio da će narediti policiji i vojsci da ubiju svakoga "ko stvara nevolje" zbog jednomesečnog karantina kojim u zemlji pokušava da se zaustavi koronavirus.

Nastavak na Kurir...

Filipinski predsednik vojsci: Upucajte one koji krše karantin

Izvor: Radio 021, 02.Apr.2020, 07:03

Predsednik Filipina Rodrigo Duterte u sredu je upozorio da će narediti policiji i vojsci da ubiju svakoga "ko stvara nevolje" tokom jednomesečnog karantina kojim se pokušava zaustaviti pandemija virusa korona..."Neka ovo svima bude upozorenje - slušajte vladu u ovo vreme jer je ključno da imamo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.