Prag: Sukob policije i demonstranata na protestu zbog mjera restrikcije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Okt.2020, 16:46

Prag: Sukob policije i demonstranata na protestu zbog mjera restrikcije

Policijske snage sukobile su se sa navijačima koji su u centru Praga na Starogradskom trgu protestovali zbog novih vladinih mjera uvedenih za suzbijanje širenja korona virusa. Više stotina hokejaških i fudbalskih navijača okupilo se u nedelju 18. oktobra na trgu, a kako navodi Češki radio, broj okupljenih premašio je 500 koliki je trenutni limit na javna okupljanja. Većina demonstranata također nije nosila maske niti su poštovali propisani razmak, navodi se. Na poziv gradskih vlasti da se...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPADNUTA POLICIJA NA PROTESTU U PRAGU: Odgovorili vodenim topovima protiv demonstranata zbog korona mera! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Okt.2020

Češka policija upotrebila je danas suzavac i vodene topove kako bi rasterala više stotina demonstranata u Pragu koji su napali policajce posle protesta protiv novih restriktivnih mera vlade radi suzbijanja širenja korona virusa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.