Izvor: Radio 021, 30.Mar.2020, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv stjuardesama i stjuardima da pomažu u britanskim bolnicama

Britanska zdravstvena služba zatražila je od kabinskog osoblja aviokompanija, otpuštenog zbog pandemije virusa korona, da radi u privremenim bolnicama koje se grade za obolele od KOVID-19.

Avio-kompanije "Easy Jet" i "Virgin Atlantic" su hiljade svojih zaposlenih, posebno onih koji su prošli obuku za prvu pomoć, pozvajče da rade u pivremenim bolnicama u halama u Londonu, Birmingemu i Mančesteru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Oni će raditi pod nadzorom lekara i bolničara, kao njihovi pomoćnici.

"Easy Jet" je saopštio da prizemljuje sva svoja 344 aviona zbog "kraha" tražnje kao posledice pandemije. Ta kompanija je navela da ne zna kada će početi da leti.

"Virgin Atlantic" je otkazao većinu svojih letova i zatražio pomoć britanske vlade.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.