Povećana stopa smrtnosti u Španiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Apr.2020, 13:01

Povećana stopa smrtnosti u Španiji

Stopa smrtnosti od korona virusa povećana je u utorak u Španiji, pošto su tokom prethodna 24 sata umrle 743 osobe, čime je ukupan broj žrtava dostigao 13.798, piše Reuters. Ovo je prvo povećanje smrtnih slučajeva u zadnjih pet dana. Dan ranije zabilježeno je 637 smrtnih slučajeva.  Ukupan broj zaraženih do utorka, 07. aprila je 140.510, dok je dan ranije taj broj iznosio 135.032 zaraženih osoba, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Španske vlasti smatraju da će usporavanje...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Preminula i jedna osoba iz Zagreba, broj zaraženih povećan za 60

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2020

ZAGREB - Ministar zdravlja Hrvatske Vili Beroš rekao je danas da su u posljednja 24 časa u Hrvatskoj zbog virusa korona umrle dvije osobe - osim starije žene iz Šibenika, preminulo je i lice srednjih godina iz Zagreba, čime je broj žrtava dostigao 18.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.