Poslije četiri mjeseca pauze ponovo letovi “Rajanera”

Izvor: Capital.ba, 02.Avg.2020, 11:47

Poslije četiri mjeseca pauze ponovo letovi “Rajanera”

BANJALUKA, Avio-kompanija “Rajaner” je poslije četiri mjeseca pauze zbog pandemije virusa korona ponovo uspostavila letove iz Banjaluke i to na dvije destinacije. Prvi let bio je na relaciji Memingen-Banjaluka-Memingen. Avion ka Memingenu poletio je sinoć i saobraćaće utorkom i subotom, saopšteno je iz Aerodroma Banjaluka Ponovo je uspostavljena i linija Brisel-Banjaluka koja će saobraćati petkom i ponedjeljkom. Menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << kompanije “Rajaner”za komunikacije za srednjoistočnu Evropu i Balkan Olga Pavlonka navela je da je ova kompanija, kako bi proslavila nastavak letova sa banjalučkog aerodroma, pokrenula prodaju karata sa cijenama od 25,99 evra do kraja oktobra. Karte se moraju rezervisati do srijede, 5. avgusta, na internet stranici ove kompanije. Generalni direktor banjalučkog aerodroma Milan Račić rekao je da je nastavak letova “Rajanera” dobra vijest za sve i dodao da ovaj aerodrom spreman za sve putnike. “Međunarodni aerodrom Banjaluka spreman je za saobraćaj uz poštovanje svih mjera nadležnih institucija u sprečavanju širenja virusa korona. Trenutno sa našeg aerodroma saobraća avio-linija Beograd-Banjaluka-Beograd , `Er Srbija`, te čarter letovi za Antaliju agencije `Kontiki Travel`”, navodi se u saopštenju banjalučkog aerodroma. Srna Чланак Poslije četiri mjeseca pauze ponovo letovi “Rajanera” се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Rajaner od danas obnovio let Niš-Berlin

Izvor: Beta, 02.Avg.2020

Najveći evropski niskotarifni avio-prevoznik Rajaner (Ryanair) od danas je obnovio letove od Niša do Berlina, posle četiri meseca pauze zbog pandemije kovida 19, saopštilo je preduzeće "Aerodromi Srbije".U saopštenju se dodaje da Rajaner očekuje da će liniju iz Srbije do Malte obnoviti sredinom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.