“Posle ovoga ništa neće biti isto”: Rada Manojlović ide na operaciju?

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2020, 00:07

“Posle ovoga ništa neće biti isto”: Rada Manojlović ide na operaciju?

Ja sam, hvala Bogu, dobro, a kad se sve ovo završi otići ću u Prag da vidim šta i kako Jedna od najatraktivnijih pevačica Rada Manojlović rešila da zamrzne jajne ćelije zabrinuta zbog celokupne situacije vezane za pandemiju korona virusa.- Mislim da nas je sve ova situacija bacila u ozbiljno razmišljanje. Posle ovog haosa sa virusom, treba da izvučemo neku pouku. Toliko je zaraženih i preminulih - izjavila je ona.- Mislim da više ništa neće biti isto posle svega ovoga. Ja sam, hvala Bogu, dobro, a kad se sve ovo završi otići ću u Prag da vidim šta i kako. Detaljno ću se informisati - ispričala je Rada, prenosi Svet.rs.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Rada Manojlović rešila da zamrzne jajne ćelije?! "Ništa neće biti isto..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020

Odlazi u inostranstvo....Pevačica Rada Manojlović navodno je rešila da zamrzne jajne ćelije, zabrinuta zbog celokupne situacije vezane za pandemiju korona virusa...- Mislim da nas je sve ova situacija bacila u ozbiljno razmišljanje. Posle ovog haosa sa virusom, treba da izvučemo neku pouku. Toliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.