Izvor: Istinomer.rs, 11.Okt.2021, 11:21

Poslanici: Vučić je motor razvoja Srbije

Set zakona iz oblasti finansija, jedan iz zaštite životne sredine i izmene jednog člana Zakona o muzejima razmotreni su i usvojeni prošle nedelje u Skupštini Srbije. Kako se u skupštinskoj sali moglo čuti - predsednik Vučić je bio u pravu. Ekonomski rast biće veći od očekivanog i iznosiće najmanje sedam odsto. "Za ove dve godine, doba najveće ekonomske krize ikada i pandemije korona virusa, Srbija će biti među top tri najbolje zemlje u Evropi kada je ekonomski rezultat u pitanju", >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << izjavio je ministar finansija Siniša Mali u parlamentu, a za njim horski ponovili skoro svi poslanici koji su se javili za reč.
The post Poslanici: Vučić je motor razvoja Srbije appeared first on Istinomer.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Britanci upalili i termoelektrane, od OPEK-a zatražena veća proizvodnja; "Srbija nema problema"

Izvor: B92, 12.Okt.2021, 11:13

"Da nismo izgradili gasovod 'Turski tok' i da predsednik Vučić nije izdržao pritiske, mi danas ne bismo imali gas ili bismo imali probleme sa snabdevanjem."..Ovo je u ponedeljak rekao ministar finansija Siniša Mali, dodavši da Srbija vodi politiku sa fokusom na interese građana...Takođe, Mali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.