Porodila se trudnica sa virusom korona iz Valjeva, doktor otkrio kako je beba

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2020, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se trudnica sa virusom korona iz Valjeva, doktor otkrio kako je beba

Srećna mama koja je nije imala nikakve simptome COVID-a 19 ali je testirana jer je bila u kontaktu sa inficiranom osobom, na svet je donela zdravog dečaka, teškog 3.750 grama U Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front" u 13.40 sati danas porodila trudnica iz Valjeva, kojoj je juče ustanovljeno da ima korona virus.Srećna mama koja je nije imala nikakve simptome COVID-a 19 ali je testirana jer je bila u kontaktu sa inficiranom osobom, na svet je donela zdravog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dečaka, teškog 3.750 grama.- Beba je dobila ocenu 9 na 10. I mama i beba su dobro - kazao je za „Telegraf “ direktor GAK-a Željko Miković.Srećnu mamu su porodio tim lekara koji su činili ginekolozi Aleksandra Vasić, doktor Milan Perović, zatim anesteziolog Željko Pavlović, Babica Biljana Martinović, instrumentarka Anđelka Spasojevič, ansestetičar Marko Jovanovića, i pedijatar primarijus Mira Raščanin.Ona je, inače, porođena u terminu.Ginekolog ove ustanove Vanja Milošević, kazao je jutros da druge trudnice zbog ove porodilje ne treba da brinu, jer ona sve vreme izolovana.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Porodila se trudnica zaražena COVID-19 u Valjevu, rodila sina

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2020

BEOGRAD - Trudnica iz Valjeva koja je zaražena novim korona virusom porodila se danas u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.