Polufinale Kupa u Nišu: Ragbisti Radničkog dočekuju Dorćol

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jun.2020, 09:23

Polufinale Kupa u Nišu: Ragbisti Radničkog dočekuju Dorćol

Nakon pauze zbog epidemija virusa korona nastavljena su i takmičenja u ragbiju 13, a prvi izazov koji očekuje Nišlije je polufinale Kupa. Radnički je svoje mesto među najbolje četiri ekipe obezbedio još pre prekida, pa je tek tri meseca kasnije dobio rivala - ugostiće Dorćol Tigrove.

Nekada višestruki uzastopni osvajač Kupa Srbije dobro se pomučio da obezbedi sebi kartu za Niš, pošto je preokretom savladao Radnički sa Novog Beograda. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Niški Radnički je u četvrtfinalu savladao ekipu Morava Gepardi iz Leskovca, baš kao i godinu pre toga, kada je igrao finale Kupa. Da ponovi isti uspeh boriće se na pomoćnom terenu "Čaira".

Finale je zakazano za 21. jun.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.