Policija u Briselu prekinula zabranjenu ”seks zabavu”

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020, 14:26

Policija u Briselu prekinula zabranjenu ”seks zabavu”

Belgijska policija je u petak uveče u centru Brisela prekinula zabranjenu "seks zabavu" kojoj je prisustvovalo 25 ljudi, uključujući člana Evropskog parlamenta, javljaju lokalni mediji.

Javno tužilaštvo je, kako navode flamanske novine "Het Njuzblad", potvrdilo da se zabava održala u centru Brisela.

Mediji prenose da je zabavi prisustvovalo 25 ljudi, od kojih većina muškarci i da su svi kažnjeni zbog kršenja mere >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korona virusa.

Dodaje se da je "navodno bilo prisutno nekoliko diplomata i član Evropskog parlamenta", a da je policija na licu mesta našla i drogu.

Merama koje su na snazi u Belgiji zabranjeno je okupljanje više od četiri osobe na otvorenom dok se samo jedna osoba se može voditi kao ”bliski kontakt”.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SKANDAL U BRISELU: Na gej orgijama uhapšen blizak Orbanov saradnik! Pokušao da pobegne, ali uzalud

Izvor: Kurir, 01.Dec.2020

Jedan od utemeljivača mađarske vladajuće stranke Fides Josef Sajer, koji je u nedelju iznenada podneo ostavku na mesto poslanika u Evropskom parlamentu, potvrdio je da je učestvovao na gej zabavi tokom policijskog časa u Briselu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.