Pens se provukao

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 14:44

Pens se "provukao"

Potpredsednik SAD Majk Pens i njegova supruga Karen negativni su na korona virus, saopštio je danas portparol američkog potpredsednika.

Vest stiže nekoliko sati nakon što je predsednik Donald Tramp objavio da su on i njegova supruga Melanija zaraženi koronavirusom.

"Kao što je vecj mesecima uobičajeno, potpredsednik Pens se svakodnevno testira na kovid 19. Potpredsednik Pens je dobrog zdravlja i želi Trampu brz oporavak“, tvitovao je Devin O'Mali, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << CNBC.

Tramp je posle ponoći objavio na Tviteru da su on i prva dama Melanija pozitivni na koronavirus i da će odmah započeti „proces karantina i oporavka“.

Američki predsednik Donald Tramp i potpredsednik Majk Pens radiće iz odvojenih rezidencija, izjavio je visoki zvaničnik Bele kuće pošto je predsednik saopštio da je pozitivan na korona virus.

Potpredsednik Pens i njegova supruga negativni su na Kovid 19, a njegov portparol dodao je da je on u dobrom zdravstvenom stanju.

Zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman, rekao je za Rojters da Tramp nije "onesposobljen", ali je dodao da će članovi njihovog osoblja biti takođe razdvojeni "iz predostrožnosti".

Tramp je posle ponoći objavio na Tviteru da su on i prva dama Melanija Trump pozitivni na korona virus i da će odmah započeti "proces karantina i oporavka".
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.