PRVA SMRT OD KORONE U VLADI SRBIJE: Preminuo državni sekretar Branislav Blažić

Izvor: Kurir, 01.Apr.2020, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA SMRT OD KORONE U VLADI SRBIJE: Preminuo državni sekretar Branislav Blažić

Državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine Branislav Blažić preminuo je danas pre podne od korona virusa, potvrdio je za Kurir ministar zaštite životne sredine Goran Trivan.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAZNAJEMO Preminuo sekretar ministarstva životne sredine koji je bio zaražen korona virusom

Izvor: Blic, 01.Apr.2020

Državni sekretar u ministarstvu životne sredine, Branislav Blažić, koji je pozitivan na korona virus, umro je danas saznaje Blic.

Nastavak na Blic...

Prva smrt u Vladi Srbije zbog korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020

Nažalost, Blažić je preminuo od posledica korone...Državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine, Branislav Blažić, preminuo je usled posledica obolenja od Kovida-19...- Branislav je preminuo danas pre podne u Beogradu. Izjavljem saučešće porodici i prijateljima. U suzama sam. Bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.