PROKLETA KORONA Sin jedne od NAJVEĆIH zvezda Parova je DANAS trebalo da se ženi - a sad su u karantinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROKLETA KORONA Sin jedne od NAJVEĆIH zvezda Parova je DANAS trebalo da se ženi - a sad su u karantinu

Sve je palo u vodu...

Vanredna situacija zbog pandemije koronavirusa izvrnula je živote ljude naopačke, a mnogi planovi pali su u vodu. Slična situacija je i u porodici pevačice i zvezde rijalitija "Parovi", Vesne Rivas.

Njen sin Petar Pajić trebalo je danas da se ženi, svadba je zakazana, ali i otkazana zbog novonastale situacije, a Vesna je svoje nezadovljstvo podelila sa pratiocima na društvenim mrežama.

Ujedno je podelila i nadu da će se sve prevazići >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz ljubav, kao i da će uprkos svemu njen sin uskoro postati i otac.

- A, sutra je trebalo da bude njihovo venčanje... Prokleta korona, sve nam je otkazala. I svadbu i njihovo svadbeno putovanje. Sad su deca u svom stanu i provode medeni mesec u karantinu. Samo nek je ljubavi i zdravlja, i karantina, pa biće svadbi i još ponešto - napisala je Rivasova na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.