Izvor: Blic, 02.Jul.2020, 11:07

PREOKRET U PRIČI "CELE POODICE UMIRU OD KORONE" U TUTINU "Otac mi je umro od starosti, majka od srca. Sestra jeste od korone, a imaju je i dva brata, ali u Beču"

Priča o porodici Suljović iz Tutina kojoj je, prema navodima pojedinih medija, korona virus ubio troje članova - oca, majku i sestru, dok su dvojica braće "u kritičnom stanju" - potresla je Srbiju. Ipak, Rafet Suljović, koji je izgubio oca, majku i sestru, iznenadio je reportera "Blica" da se sve zapravo odigralo potpuno drugačije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREOKRET U PRIČI "CELE PORODICE UMIRU OD KORONE" U TUTINU "Otac mi je umro od starosti, majka od srca. Sestra jeste od korone, a imaju je i dva brata, ali u Beču"

Izvor: Press, 02.Jul.2020

Priča o porodici Suljović iz Tutina kojoj je, prema navodima pojedinih medija, korona virus ubio troje članova - oca, majku i sestru, dok su dvojica braće "u kritičnom stanju" - potresla je Srbiju. Ipak, Rafet Suljović, koji je izgubio oca, majku i sestru, iznenadio je reportera "Blica" da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.