POVRATAK NAJJAČEG: Jokić na korak do TRIPL-DABLA, Hrvat srušio Denver (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 09:07

POVRATAK NAJJAČEG: Jokić na korak do TRIPL-DABLA, Hrvat srušio Denver (VIDEO)

Srbin se oporavio...

Srpski centar Nikola Jokić vratio se na teren posle pauze izazvane korona virusom i odigrao sjajno ali nije bilo dovoljno! Detroit Pistonsi su savladali Denver Nagetse 110:108,a srpskom centru je malo falilo za tripl-dabl.

Jokić je upisao 31 poen, 10 skokova i 9 asistencija srpski košarkaš na ovom meču.

On se vratio posle nekoliko duela odsustva koji su mu itekako prijali.

Videlo se da je svež i željan košarkake, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a centri Detroita mu ništa nisu mogli. Ipak, nije imao dovoljnu podršku saigrača i desio se treći poraz Denvera u poslednja četiri meča.

Joker got both of them to jump with the fake 🫣 pic.twitter.com/qJ21QE4uom

— Denver Nuggets (@nuggets) November 23, 2022

Najbolji kod Nagetsa osim Jokića bio je Majkl Porter sa 18 poena, dok je još jedan povratnik u tim Eron Gordon ubacio 17 poena.

Sa druge strane briljirao je Bojan Bogdanović! Hrvatski košarkaš koji je došao u Pistonse na početku ove sezone čeka trejd u bolju ekipu, a do tada briljira. Imao je protiv Denvera 22 poena i 9 skokova, a pratio ga je Alek Burks sa 21 poenom i Kevin Noks sa 17.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jokić rekordom sezone nadigrao Oklahomu i zasenio odličnog Pokuševskog

Izvor: RTS, 24.Nov.2022, 08:09

Tim Denvera je nadigrao Oklahomu sa 131:126 na gostovanju posle produžetka a Nikoli Jokiću, koji ih je predvodio, nedostajala je samo jedna asistencija za trostruki dvocifren učinak na meču. Na drugoj strani ni odlična igra Alekseja Pokuševskog nije pomogla domaćinima da izbegnu poraz u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.