POSTOJI OPASNOST DA SE SITUACIJA POGORŠA! Dr Janković otkrio da li će se uvesti VANREDNA SITUACIJA U BEOGRADU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 21:36

POSTOJI OPASNOST DA SE SITUACIJA POGORŠA! Dr Janković otkrio da li će se uvesti VANREDNA SITUACIJA U BEOGRADU

S obzirom na porast broja novozaraženih od korona virusa i procenta pozitivno testiranih u Srbiji, imunolog Srđa Janković kaže da je vrlo jasno da postoji opasnost da se situacija pogorša.

Imunolog zato apeluje na građane i na nadležne da se mere sprovedu što rigoroznije i doslednije.

Što se tiče stanja u Beogradu, on je za RTS rekao da u velikom gradu postoje uslovi da ljudi više dolaze u kontakt i da, ako se ne koriste mere zaštite, postoji veći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potencijal da se virus prenosi.

Upitan da li postoji mogućnost da se sledeće nedelje uvede vanredna situacija u Beogradu, Janković je rekao da za sada još ne može da kaže koliko je to realno, ali napominje da mogućnost postoji.

Podsetićemo vas, prema poslednjim podacima u poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 3.325 osoba, njih 214 bilo je pozitivno, dok su nažalost preminule dve osobe.

U prestonici su u protekla 24 sata potvrđeno 82 slučaja od ukupno 214 zaraženih.

Na drugom mestu je ponovo Kragujevac sa 15 dok se na trećem nalazi Valjevo sa 12 novoobolelih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.