PLODOVI DOMAĆE PRODUKCIJE: „Sofest” - smotra najboljih domaćih filmova

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Jul.2021, 22:05

PLODOVI DOMAĆE PRODUKCIJE: „Sofest” - smotra najboljih domaćih filmova

Filmski festival u Sopotu SOFEST 2021 završen je tokom vikenda a svi koji su ga posetili još uvek sumiraju utiske. Organizatori najavljuju da im je ideja da ovaj festival postane tradicionalna smotra najbolje srpske kinematografije u nastupajućim godinama.

 
Da je nastupio plodonosni period za filmadžije, glumce i celu filmsku produkciju u Srbiji, govori i to da čak i korona pauza nije dovela do krize produktivnosti i snimanja filmova.
 
Zaista, da je tako, govori u prilog i činjenica da su tokom sedam dana festivala u Centru za kulturu u Sopotu prikazana 23 takmičarska filma.
 
Pored toga što kulturna zbivanja izmešta iz centra prestonice i pokazuje da i predgrađe Beograda...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.