PAPA FRANJA SE PO DRUGI PUT TESTIRAO NA KORONA VIRUS: Ovo su rezultati analiza

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPA FRANJA SE PO DRUGI PUT TESTIRAO NA KORONA VIRUS: Ovo su rezultati analiza

Ta provera je napravljena za sve osobe koje rade u Kući Svete Marte, posebno za papine sekretare. Svi testovi su bili negativni.

Papa Franja, koji je danas kao i svakoga dana vodio jutarnju misu u svojoj rezidenciji, negativan je na korona virus.

Stručnjaci za Vatikan prenose da je papa testiran u sredu nakon što je tog dana otkriveno da je zaražen jedan verski službenik koji godinama živi u istoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezidenciji.

Vatikan nije službeno potvrdio tu informaciju, kao što nije ni komentarisao prvo papino testiranje početkom meseca, kada je papa Franja bio prehlađen.

There had been growing fears on the health status of Pope Francis after an initial coronavirus test result on him tested negative. Fortunately for the head of the Roman Catholic Church, he tested negative to the virus that has killed many in Italy. https://t.co/Q4oEzaf01m

— Legit.ng (@legitngnews) March 26, 2020

- U ovim danima patnje vlada strah. Strah za starije, koji su sami u domovima za stare, u bolnicama ili u svojim domovima i ne znaju šta ih čeka - naglasio je Papa pre molitve.

- Strah nezaposlenih, koji ne znaju kako nahraniti decu. Strah mnogih činovnika javnih službi koji su izloženi zarazi. I strah svakoga od nas. Molimo Gospoda da nam pomogne da verujemo, podnesemo i prevladamo naše strahove - dodao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.