PAPA FRANJA PRIMIO ANTI-KOVID VAKCINU? Objavljen detaljan plan, za cepivo se prijavio i njegov prethodnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2021, 18:21

PAPA FRANJA PRIMIO ANTI-KOVID VAKCINU? Objavljen detaljan plan, za cepivo se prijavio i njegov prethodnik

Danas je počela vakcinicija protiv virusa korona u Vatikanu i papa Franja je bio među prvima koji je primio cepivo, a po planu o početku vakcinisanja u toj državi koji je napravljen prošle sedmice.

Ovu vest preneli su argentinski mediji, dok iz Vatikana stiže samo ona da je jutros započelo vakcinisanje po planu za sve stanovnike Vatikana i osoblje koje je tamo zaposleno.

Vakcina je obezbeđena i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za vatikansku žandarmeriju koja je u svakodnevnom kontaktu sa narodom. Za vakcinu se prijavio i bivši papa Benedikt 16 (93) koji će biti vakcinisan po usvojenom planu.

Vest o početku vakcinisanja u Vatikanu saopštio je portparol Svete Stolice Mateo Bruni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Papa Franja se vakcinisao protiv korona virusa: Vakcina stigla rano jutros u Vatikan

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 08:51

Papa je primio Fajzerovu vakcinu..Kao što je pre par dana najavio u svetskoj ekskluzivi italijanskom Kanalu 5, papa Franja primio je prvu dozu Fajzerove vakcine koja je rano ujutru, stigla u Vatikan, prenosi RTS...Vakcinisanje je obavljeno u predvorju sale za audijenciju koja je bilo posebno pripremljena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.