Ovako izgleda parada Štrumpfova u Francuskoj

Izvor: 011vodič.com, 18.Mar.2020, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda parada Štrumpfova u Francuskoj

Ni Gargamel ni korona virus nisu uspeli da zaustave okupljanje, tj. da se održi parada Štrumpfova u gradiću Landernu na severozapadu Francuske.
Foto: YouTube/printscreen
Više od 3.500 individua obojenih u plavo i sa belom ili crvenom kapicom na glavi došlo je 7. marta na ovu manifestaciju i tako oborilo rekord u okupljanju ljudi maskiranih u Štrumpfove, koji je donedavno držao nemački grad Lauringeu. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<


Vreme ovog događaja nije moglo biti gore budući da smo trenutno svedoci pandemije korona virusa, a samo dan kasnije francuske vlasti su zabranile sva okupljanja na koje dolazi više od 1.000 ljudi.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Poznati muzičari koji nastupaju iz svojih soba za vreme korone

Izvor: 011vodič.com, 19.Mar.2020, 12:22

Koncerti, kao i sva druga velika javna okupljanja, otkazani su zbog pandemije korona virusa. Ovo su poznati muzičari koji nastupaju iz svojih soba za vreme korone.. Foto: Shutterstock. Muzički izvođači, kao uostalom i mi ostali, nemaju kud, pa su prinuđeni da sede kući i čekaju da sve ovo prođe....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.