Ovaj nindža desno je moja mama, ima 60 godina, ali radi 12 sati dnevno Dejan uputio SNAŽNU PORUKU Srbiji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 08:23

"Ovaj nindža desno je moja mama, ima 60 godina, ali radi 12 sati dnevno" Dejan uputio SNAŽNU PORUKU Srbiji (FOTO)

Borba koja se vodi na teritoriji sa korona virusom svakim danom je sve teža i teža.

Dok Srbija beleži sve veći broj zaraženih, sa jedne stane imamo vlasti i dobar deo javnosti koji apeluje da se smanji, odnosno prekine svaki vid nepotrebne socijalizacije, a sa druge medicinske radnike čija hrabrost danas prevazilazi Hipokratovu zakletvu.

Jedan od primera koliko je ova borba važna i koliko su medicinski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radnici rešeni da stanu na put korona virusu dao je Dejan Đerić, mladić iz Beograda, čija se majka, Dragana, iako i sama spada u rizičnu grupu zbog godina, a i zbog toga što je hronični bolensik, nalazi među onima koji provode svakoga dana po 12 sati sa pacijentima čije je zdravlje ugroženo.

Dejan je na Fejsbuku okačio sliku svoje majke i njenih kolega, a ispod fotografije, koja govori više od reči, uputio je jaku poruku svima nama.

Status prenosimo u celosti:

Ovaj nindža skroz desno je moja mama, ona ima 60 godina, i ako se ponaša kao da ima 30, ona je rizična grupa, ne samo...

Posted by Dejan Djeric on Уторак, 31. март 2020.

- Ovaj nindža skroz desno je moja mama. Ima 60 godina iako se ponaša kao da ima 30. Ona je rizična grupa, ne samo zbog godina već i zbog hroničnih bolesti. I dalje poštuje Hipokratovu zakletvu i radi smene od 12 sati da bi pomogla drugima. I nije jedina. Svi oni su tamo na korak od zaraze i mogućnosti da i sami ostave svoje porodice zauvek. Sve ovo će proći, ali i posle svega, trebaće nam svi ti ljudi, kako u svojim profesijama, tako i u našim porodicama i životima. Svi ti ljudi su nečije mame, tate, sinovi, ćerke... Budi razuman, solidaran, budi čovek, #ostanikodkuće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.