Ova zvezda zarađuje više od 2 milijarde dinara mesečno na OnlyFansu

Izvor: Tracara.com, 18.Jun.2021, 18:35

Ova zvezda zarađuje više od 2 milijarde dinara mesečno na OnlyFansu

Pandemija korona virusa iznedrila je neke nove biznis modele – dok su se neki okrenuli TikToku i zarađivanju preporukama, neki su ipak rešili da svoje fotografije i snimke ponude na sajtu OnlyFans. Iako sadržaj koji se tamo objavljuje nije za svakoga, to je mesto gde se zarađuju visoke svote novca. OnlyFans je nastao još 2016. godine, ali nikada nije bio popularan kao poslednjih meseci. Zamišljen je kao mesto gde će fanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << imati priliku da za, određenu mesečnu pretplatu, saznaju o omiljenim zvezdama i influenserima ono čega nema na mrežama i u medijima. Ali, sve je otišlo u sasvim drugom smeru: sajt je postao mesto gde zvezde zaista pokazuju malo više – ali ne više svog života, već tela. Kao što smo već rekli, OnlyFans radi tako što se fanovi pretplaćuju na sadržaj omiljene zvezde mesečno. Koliko će neko zaraditi, zavisi i od visine pretplate, ali i popularnosti na ostalim društvenim mrežama. Pritom, sadržaj uopšte ne mora da bude eksplicitan – Cardi B zarađuje milione, iako joj je sadržaj pristojan.  View this post on Instagram A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) Mnogo je onih koji fanove vode iza scena, na snimanje spotova, ekskluzivne muzike i drugih zanimljivih stvari, a još mnogo više onih koji se, jednostavno – skidaju goli. Ko zarađuje najviše? Lista će vas možda iznenaditi: pred vama je top 5 najplaćenijih zvezdi na OnlyFansu. 5. Mia Khalifa – 6 953 664 dolara mesečno 4. Tyga – 8 334 362 dolara mesečno 3. Cardi B – 10 117 354 dolara mesečno 2. Bella Thorne – 12 738 587 dolara mesečno 1. Blac Chyna – 21 791 195 dolara mesečno The post Ova zvezda zarađuje više od 2 milijarde dinara mesečno na OnlyFansu appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Koje zvezde zarađuju milione na OnlyFansu – sajtu za odrasle

Izvor: OkRadio.rs, 19.Jun.2021, 12:20

Pandemija korona virusa iznedrila je neke nove biznis modele – dok su se neki okrenuli TikToku i zarađivanju preporukama, neki su ipak rešili da svoje fotografije i snimke ponude na sajtu OnlyFans. Iako sadržaj koji se tamo objavljuje nije za svakoga, to je mesto gde se zarađuju visoke svote...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.