Otkazana trka za Veliku nagradu Kine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2022, 15:31

Otkazana trka za Veliku nagradu Kine

Trka Formule 1 za Veliku nagradu Kine, koja se vozi u Šangaju, otkazana je zbog strogih mera vlasti za suzbijanje korona virusa, saopštila je F1 na svom tviter profilu.

U Kini su na snazi mere koje podrazumevaju izolaciju, zaključavanje i druge sankcije zbog kojih nije moguće održavanje trke u Šangaju.

Trka Formule 1 nije održana u Kini od 2019. godine zbog korona virusa.

Menadžment >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Formule 1 naveo je da će u narednom periodu odlučiti da li će u kalendar za sledeću godinu dodati neku drugu trku.

Trenutno se u kalendaru F1 nalazi pauza od četiri sedmice, između Velike nagrade Australije i Velike nagrade Azerbejdžana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Korona odložila trku za Veliku nagradu Šangaja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Dec.2022

U poruci koju je ovog petka objavila Formula 1, Kina se ne takmiči sledeće godine. Čelnici Formule 1 su potvrdili da se trka za Veliku nagradu Šangaja, koja je trebalo da se vozi sledeće godine, otkazana shodno korona protokolu u Kini. Trka u Šangaju nije vožena od 2019. godine zbog korona virusa,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.