Izvor: Radio 021, 01.Apr.2020, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan ovogodišnji Vimbldon

Ovogodišnje izdanje Vimbldona, koje je trebalo da bude održano u prvoj polovini jula, otkazano je zbog pandemije virusa korona, objavili su organizatori.

To je trebalo da bude 134. izdanje najvećeg turnira na svetu, ali će ono biti održano od 28. juna do 11. jula naredne godine.

Vimbldon je otkazan prvi put od II svetskog rata, a samo je poslednji u nizu sportskih događaja koji je pretrpeo takvu sudbinu. Dva najveća dešavanja koja su bila zakazana za predstojeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << leto – Olimpijske igre u Tokiju i Evropsko prvenstvo u fudbalu pomereni su za 2021. godinu.

Prethodno je Rolan Garos odložen, a najavljeno je da će drugi Gren slem sezone biti održan od 20. septembra do 4. oktobra. Za sada se ništa ne zna za US Open, koji je zakazan za početak septembra.

Teniska sezona je trenutno pauzirana, a prethodno je najavljeno da neće biti nastavljena do juna, uz nadu da bi turniri na travi mogli da budu odigrani po planu. Međutim, pošto je Vimbldon otkazan postoji mogućnost da se sezona nastavi tek u julu, u najboljem slučaju.

Autor: Sport klub

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.