Izvor: RTS, 02.Jul.2020, 14:57

Otkazan Srbija maraton

Drugi "Komtrejd Srbija maraton", planiran za novembar, otkazan je zbog pandemije korona virusa, saopštio je Srpski atletski savez.
"Nakon ponovne eskalacije pandemije korona virusa, doneta je odluka da se otkaže ovogodišnje izdanje Serbia maratona koje je bilo zakazano za novembar 2020. godine. Kao brojni drugi odgovorni organizatori maratona, medu kojima su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njujorški, bostonski i berlinski maraton, Srpski atletski savez je doneo ovakvu odluku, pre svega kako se ne bi ni na koji način ugrozilo zdravlje i sigurnost svih učesnika", stoji u saopštenju SAS.

SAS je prošle godine organizovao prvi "Komtrejd Srbija maraton", u sklopu kog su održane trke na pet kilometara, polumaraton i maraton, Nacionalno prvenstvo u maratonu i prvenstvo Balkana u maratonu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.