Izvor: Radio 021, 23.Apr.2020, 19:38

Orban potpisao dekret kojim se smanjuje plata sportistima

Mađarski premijer Viktor Orban potpisao je dekret Vlade po kojem će većini profesionalnih sportskih ekipa i fudbalskih klubova biti omogućeno da smanje plate igračima i trenerima do 70 posto.

Kako prenosi agencija AP, u uredbi se navodi da se smanjenje zarada može primenjivati sve dok traje vanredno stanje zbog pandemije korona virusa.

Mađarska je vanredno stanje proglasila 30. marta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Orbanov dekret, mađarski klubovi smanjuju plate!

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2020

Pogodiće i srpske sportiste...Mađarska vlada omogućila je većini profesionalnih sportskih klubova i fudbalskih timova da smanje plate igračima i ostalom osoblju do 70 odsto...Dekret koji je potpisao premijer Viktor Orban, prenela je agencija AP, kaže da se smanjivanje plata može primenjivati sve...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.