Izvor: SEEcult.org, 06.Apr.2020, 15:43

Olakšano prijavljivanje za Mangelos

Organizatori dodele nagrade “Dimitrije Bašičević Mangelos” za 2020. godinu korigovali su uslove prijavljivanja na konkurs za to prestižno priznanje za mlade umetnike u Srbiji kako bi olakšali učešće u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa. Umesto fizičkog dostavljanja štampanog portfolija, kandidati i kandidatkinje treba da pošalju svoje detaljnije prezentacije u elektronskom formatu na imejl adresu mangelosnagrada@gmail.com. Materijal treba da bude u PDF formatu (maksimalno 15 MB).
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Korigovani uslovi Konkursa za nagradu Dimitrije Bašičević Mangelos za 2020.

Izvor: SEEcult.org, 06.Apr.2020

Monday, April 6, 2020 - 16:00 to Wednesday, May 6, 2020 - 17:00 Organizatori Konkursa za nagradu "Dimitrije Bašičević Mangelos" za 2020. godinu korigovali su uslove prijavljivanja kako bi olakšali učešće u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa. Umesto fizičkog dostavljanja...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.