Izvor: Blic, 18.Jul.2020, 11:32

Oglasio se Čedomir Jovanović prvi put posle izlaska sa Infektivne klinike, a evo šta kaže o tome KAKO SE ZARAZIO KORONOM

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je da se oseća dobro, a na pitanje kako se zarazio korona virusom odgovorio da je danima bio okružen ljudima koji su dobijali vesti da su kovid pozitivni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Danima sam bio okružen kovid pozitivnima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2020

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je da se oseća dobro, a na pitanje kako se zarazio koronavirusom odgovorio da je danima bio okružen ljudima koji su dobijali vesti da su kovid pozitivni...Jovanović je za TV Prva kazao da mu je sve vreme dok je bio u bolnici na umu bilo ugrožavanje drugih..."Prijatelje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Čedomir Jovanović izašao iz bolnice, kaže da ga je bolest „razbila“

Izvor: Danas, 18.Jul.2020

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izašao je iz bolnice, gde se lečio od kovida-19. On kaže da se oseća dobro, a na pitanje kako se zarazio korona virusom odgovorio da je danima bio okružen ljudima koji su dobijali vesti da su kovid pozitivni.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.