Od večeras Ajfelova kula se zahvaljuje osobama aktivnim u borbi protiv koronavirusa

Izvor: B92, 27.Mar.2020, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od večeras Ajfelova kula se zahvaljuje osobama aktivnim u borbi protiv koronavirusa

Ajfelova kula će od večeras svake večeri odavati počast osobama aktivnim u borbi protiv koronavirusa, na njoj će biti napisane reči "hvala" i poruke ljudima da ostanu kod kuće, saopštila je gradska uprava Pariza.

"Od petka svako veče od 20 do 23 časa Ajfelova kula će odati počast svim osobama koji se bore protiv bolesti COVID-19 projektovanjem poruka zahvalnosti i podsticanja da se ostane kod kuće", navodi se u saopštenju, a prenosi Beta.

Poruka zahvalnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će biti upućena medicinskom osoblju, policajcima, žandarmima, vatrogascima, osobama u hitnim službama, gradskim službama, kolima hitne pomoći, osobama u prvoj pomoći, vojnicima, kasirima i kasirkama, čistačima, trgovcima, volonterima, onima koji isporučuju, pomoćnicima i udruženjima, kao i Parižanima i Parižankama koji su mobilisani u borbi protiv koronavirusa, navodi se u saopštenju.

Biće smenjivane dve poruke "ostani kod kuće", na francuskom i engleskom u periodu od 20.30 do 23 časa da se podseti da ograničenje kretanja na minimum spasava živote.

Epidemija bolesti COVID-19 se zaoštrava u Francuskoj sa 365 umrlih u prethodna 24 sata. U toj zemlji je preminulo 1.700 ljudi od početka epidemije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.