Od posljedica kovida preminulo još pet osoba

Izvor: SandzakPress.net, 24.Sep.2021, 12:02

Od posljedica kovida preminulo još pet osoba

U poslednja 24 sata u novopazarskoj Opštoj bolnici preminulo je pet pacijenata, po dva iz ovog grada i Tutina, a jedan iz Sjenice, od posljedica izazvanih korona virusom, saopštio je danas lokalni Štab za vanredne situacije. Hospitalizovano je 14 osoba, od kojih je polovina iz Novog Pazara, tri su iz Tutina, a po dve iz Sjenice i Raške, dok je na kućno lečenje otpušteno 15 pacijenata. Ukupno se na bolničkom lečenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << u toj zdravstvenoj ustanovi nalazi 105 pacijenata od kojih je 11 na respiratorima, dok je šest na pojačanom protoku kiseonika. U Specijalnoj bolnici Novopazarska Banja smešteno je 49 pacijenata sa lakšom kliničkom slikom. U Kovid ambulanti Doma zdravlja obavljeno je 348 pregleda od kojih je 156 bilo prvih. Od 138 brzih, antigenskih testova iz brisa nosa, 44 je bilo pozitivno. Urađeno je i 90 PCR testova čiji rezultati će biti kasnije poznati. Radiostoplus.com   The post Od posljedica kovida preminulo još pet osoba appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Preminula još jedna osoba, 34 nova slučaja zaraze u Boru

Izvor: Bor030.net, 24.Sep.2021

U poslednja 24 sata na teritoriji grada Bora potvrđena su 34 nova slučaja zaraze koronavirusom, prerminula je jedna kovid pozitivna osoba, a oporavilo se 38 obolelih, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije. U kovid ambulantama u toku jučerašnjeg dana pregledano je 46 pacijenata sa simptomima...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.