Od kovida preminulo još 11 osoba na jugu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 18.Apr.2021, 17:07

Od kovida preminulo još 11 osoba na jugu Srbije

Od 37 preminulih osoba od posledica infekcije korona virusom, njih 11 se lečilo na jugu Srbije - šest pacijenata je preminulo u kovid objektima niškog Kliničkog, tri pacijenta koja su bila hospitalizovana u Leskovcu, kao i dva u vranjskim kovid bolnicama. Za poslednja 24 sata testirane su 10.262 osobe, od čega je 2.069 pozitivno.

Na respiratorima je 218 pacijenata, a u bolnicama širom Srbije hospitalizovano >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je 6.879 obolelih.

Na lečenju u niškim kovid objektima je ukupno 252 pacijenta, od kojih je, saopštavaju iz UKC-a, kod 221 potvrđen virus.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 9 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju - saopštavaju iz UKC-a.

U kovid bolnici Zdravstvenog centra Lekovac trenutno su hospitalizovana 163 pacijenta i 133 je pozitivno na kovid, dok se u vranjskim bolnicama od leči 127 pacijenata, a kod njih 119 je potvrđeno prisustvo virusa.

Na lečenju u Kruševcu je 249 pacijenata (kod 206 potvrđen virus), a od poslednjeg preseka preminulo je još 5 pacijenata koji su tamo bili hospitalizovani.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Još četvoro preminulih u kovid bolnicama u Nišu i Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2021, 16:53

Od 35 preminulih od posledica kovida u poslednja 24 sata, četvoro njih bili su pacijenti niškog Kliničkog centra i leskovačke bolnice, zvanični su padaci. Od juče do danas testirane su 12.482 osobe, a od toga je 2.604 novopotvrđenih slučajeva zaražavanja...Na lečenju u niškim kovid objektima...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.