OVAKVE BROJKE ULIVAJU NADU! U Mačvanskom okrugu sve bolja situacija, korona je na IZLAZNIM VRATIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 18:33

OVAKVE BROJKE ULIVAJU NADU! U Mačvanskom okrugu sve bolja situacija, korona je na IZLAZNIM VRATIMA

Brojke koje ulivaju nadu.

 Izgleda da se koronavirus umorio od višemesečnog maltretiranja nedužnih ljudi pa je rešio polako da nas ostavi na miru. Svakako treba i dalje biti oprezan, pokazalo se da je prevrtljiv i da mu ne treba verovati, ali poslednje brojke iz Mačavnskog okruga daju nadu da je na izlaznim vratima.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Šapcu juče (19.1) su potvrđena 84 pozitivna uzorka na kovid-19, pet manje nego dan pre, a od osam lokalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samouprava samo dve imaju više od deset novopozitivnih. Šabac ih, kao i obično, ima najviše (41), sledi ga Bogatić (17), onda Loznica (9), Vladimirci (5), Ljubovija (4), po tri imaju Koceljeva i Mali Zvornik, a dva Krupanj. Obolelih je trenutno tačno 1.500, 54 manje nego u utorak. U Šapcu ih je 829, Loznici 235, Bogatiću 177, Koceljevi 103, Vladimircima 57, Ljuboviji 42, Krupnju 33 i 24 u Malom Zvorniku.

Kako je saopšteno ekipe šabačkog Zavoda za javno zdravlje su posle izlaska Specijalne bolnice za rehabilitaciju ‘’Banja Koviljača’’ iz kovid sistema obavile kompletnu dezinfekciju objekta kako bi ustanova bila bezbedna za korisnike njenih usluga i zaposlene. Podsetimo, renomirana bolnica je od 11. novembra prošle godine do 15. januara ove bila u kovid sistem i tom periodu kroz nju je prošlo 214 pacijenata. U Specijalnoj bolnici do nedelje sređuju prostor i od 25. januara počinju da rade uobičajeno.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Zlatiborskom okrugu 84 novozaražena, u Užicu 29

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2021, 14:46

U Zlatiborskom okrugu, prema najnovijim informacijama Zavoda za javno zdravlje Užice, potvrđena su još 84 pozitivn na virus korona...Od toga, u Užicu je registrovano još 29 novih slučajeva pozitivnih na virus korona, Požegi 12, Bajinoj Bašti 10, Priboju devet, Prijepolju osam, koliko i u Čajetini,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.