OPET CRNE BROJKE U NOVOM PAZARU: U danu preminulo sedam pacijenata od korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 10:23

OPET CRNE BROJKE U NOVOM PAZARU: U danu preminulo sedam pacijenata od korona virusa

Na respiratoru je trenutno 10 pacijenata

U toku protekla 24 sata u novopazarskoj Opštoj bolnici preminulo je sedam pacijenta i to šest iz Novog Pazara i jedan iz Tutina, saopštio je lokalni Štab za vanredne situacije.

Hospitalizovano je još 14 osoba, od kojih je 11 iz Novog Pazara i tri iz Raške, dok su na kućno lečenje otpuštena tri pacijenta, piše Indeks online.

Na lečenju su trenutno 175 pacijenta od kojih je 10 na respiratorima, a osam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kiseoničkoj potpori.

Kovid ambulanti Doma zdravlja javilo se 336 osoba, od čega se 165 prvi put javilo lekaru zbog simptoma koje izaziva korona virus.

Od 152 brza antigenska testa iz brisa nosa 55 je bilo pozitivno, a urađen je i 101 PCR test.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.