OGROMNA TUGA: Rade Jovanović (43) PREMINUO OD KORONA VIRUSA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 14:25

OGROMNA TUGA: Rade Jovanović (43) PREMINUO OD KORONA VIRUSA

Jovanović je otac troje dece.

Direktor JKP "Vodovod Zlatibor" Rade Jovanović (43) izgubio je bitku sa korona virusom.

Prijatelji i kolege se opraštaju od tragićno preminulog Jovanovića.

Među njima je i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović koji se oprostio se od svog dugogodišnjeg prijatelja, kolege i saradnika Rada Jovanovića ovim rečima:

- Izgubili smo mnogo! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bio je veliki čovek, ali ne jer se tako kaže. Naš Rade je uistinu to bio. Znao je svaki red, domaćin, dobar prijatelj i kolega, otac troje dece. Koliko smo samo dana i noći proveli zajedno, smrzavali se zajedno dok je popravljana vodovodna cev, dok smo organizovali čišćenje snežnih nanosa, gasili požar na Čigoti... Ostaju uspomene na tvoja dela, ali i godine koje si proveo sa nama gde smo delili i dobro i zlo. Ostali su zajednički planovi koje ćemo zbog tebe realizovati u godinama pred nama. Gubitak je veliki, nezamisliv, a obaveza nam je da tvoje ime pronosimo zauvek, sećajući se tvog osmeha, veličine i podrške, radujući se što je jedan takav Rade bio deo nas... Saučešće porodici. Večna ti slava i hvala za sve - napisao je Stamatović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.