OGLASIO SE EPIDEMIOLOG SRĐA JANKOVIĆ: Korona virus ne jenjava, već se rasplamsava

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 09:26

OGLASIO SE EPIDEMIOLOG SRĐA JANKOVIĆ: "Korona virus ne jenjava, već se rasplamsava"

Srđa Janković naveo je ključne stvari u borbi sa pandemijom.

Imunolog Srđa Janković rekao da su u borbi protiv koronavirusa ključne tri stvari: da se nosi maska, da se drži distanca i da se izbegavaju okupljanja.

Rekao je da bilo predloga da viši razredi osnovnih škola već sada pređu na nastavu na daljinu, ali da je za sada procenjeno da to nije nepohnodno, međutim to ostaje kao opcija za kasnije.

- Trenutno epidemija ne jenjava, nego se rasplamsava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - upozorio je Srđa Janković.

Podsetimo, danas na snagu stupaju nove mere koje podrazumevaju da nakon 18 časova ne rade ugostiteljski objekti i tržni centri, dok će prodavnice, pumpe i apoteke biti otvorene do 21 sat.

Juče je u našoj zemlji zabeležen najveći broj preminulih - 38, što je novi rekord od početka pandemije.

Da li smatraš da više znaš o digitalnim tehnologijama od svojih roditelja i nastavnika?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Srđa Janković epidemija pandemija Korona virus đaci škole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.