ODLUČNA BORBA SA KOVIDOM: Epidemiološke mere u Republici Srpskoj produžene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2021, 18:21

ODLUČNA BORBA SA KOVIDOM: Epidemiološke mere u Republici Srpskoj produžene!

U Republici Srpskoj ostaju na snazi ranije donete mere za sprečavanje širenja korona virusa do 1. februara, odlučio je danas Republički štab za vanredne situacije.

To znači da se zabranjuju sva javna okupljanja u grupama većim od 50 osoba, muzika uživo u ugostiteljskim objektima za smeštaj, ishranu i piće, kao i sva privatna okupljanja u grupama većim od 10 osoba (svadbe, krštenja, rođendani, proslave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i drugi porodični skupovi).

Građani su obavezni da na otvorenom i zatvorenom nose zaštitnu masku i pridržavaju se fizičkog rastojanja od dva metra.Nepoštovanje mera povlači sankcije.

Na snazi do 1. februara ostaju i mere koje se odnose na pravna lica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.