Izvor: Blic, 22.Jul.2021, 23:06

OD KREME ZA SUNČANJE DO PCR TESTA Evo šta vam sve treba pre nego što krenete na letovanje i koliko vas to košta

Sezona godišnjih odmora je uveliko počela, a nakon prošlogodišnjeg zatvaranja zbog pandemije korona virusa, ljubitelji sunca i mora su željno iščkevilai odlazak na odmor. Kada se priča o pripremama za odmor, uglavnom se računa kolko se para uplati za aranžman i troškove samog puta. Zanemaruje se izdatak oko priprema za letovanje, a ono itekako košta. Pre nego što krenete na more osnovne stvari koje morate kupiti koštaće vas u proseku oko 15.000 dinara, a sa PCR testom i preko 20.000 dinara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šta vam sve ove godine treba za letovanje i koliko to košta?

Izvor: Kamatica.com, 23.Jul.2021, 14:01

Sezona godišnjih odmora je uveliko počela, a nakon prošlogodišnjeg zatvaranja zbog pandemije korona virusa, ljubitelji sunca i mora su željno iščkevilai odlazak na odmor..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.