OBJAVLJENI NAJNOVIJI PODACI: Još 161 novooboleli od korona virusa, preminulo pet lica

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 14:50

OBJAVLJENI NAJNOVIJI PODACI: Još 161 novooboleli od korona virusa, preminulo pet lica

Najnovije indformacije sa epidemijom u Srbiji

U poslednja 24 sata na korona virus je u Srbiji testirano 10.764 osoba, zabeležen je 161 pozitivan nalaz, dok je, nažalost, preminulo pet lica.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom države nalaze se 52 pacijenta.

Kako su juče obelodanili članovi Kriznog štaba, pojedini gradovi koji su bili prava korona žarišta, poslednjih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemaju nijednog novozaraženog, dok je procenat novoobolelih u Beogradu i Novom Sadu, u odnosu na broj testiranih, pao na oko jedan odsto.

U Srbiji je od početka epidemije koronavirusa obolelo više 30.000 ljudi, preko 28.000 ih je izlečeno, ali lekari za sve one koji su preležali kovid-19 imaju jedno veoma važno upozorenje.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.